
Feta- & olivmuffins
Normalstora formar, 12 st/plåt
100 g Apetina grekisk feta
1 dl urkärnade svarta oliver
4 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
3/4 tsk salt
4 ägg
1/2 dl smör- & rapsolja
2 dl naturell yoghurt
Sätt ugnen på 200°C. Dela osten i bitar och oliverna i halvor. Blanda mjöl, bakpulver, salt, fetaost och oliver. Vispa ihop ägg, smör- & rapsolja och yoghurt. Rör ner det i mjölblandningen. Klicka ut smeten i en muffins- plåt för 12 muffi ns eller i stora pappersformar. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Låt svalna.
Recept från DagensMuffin

Foto: Kikan
Ellen - ellastankar.blogg.se
AH det där lät riktigt gott ju!
Cina
Har gjort dessa massvis med gånger efter ditt inlägg! Är ju megabra till mellis på eftermiddagen =)
Tack Kikan för bra recept!
Kramis
Hej!
Va roligt att du gillar mina smycken :)
Åh, nu blev jag ju sugen på muffins, det är smarrigt det :)))